Frank Lampard City varumängijate pingil.Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
26. detsember 2014, 12:45

Manchester City peatreener tahab, et Lampard jääks klubisse hooaja lõpuni

Manchester City peatreener Manuel Pellegrini andis mõista, et klubi pingutab Inglismaa ekskoondislase Frank Lampardi laenulepingu pikendamise nimel kõvasti.

Lampard on olnud City's üks põhitegijaid, kuigi ta on seotud Man City loodava sõsarklubi New York City'ga. Kuna 36-aastane veteran on teeninud peatreeneri usalduse, siis loodab Inglismaa klubi, et suudab ameeriklastega läbi rääkida ja Lampardi laenulepingut pikendada, mis lõppeb 31. detsembril. Seda enam, et Lampard on viidanud soovile jääda kodumaale veel mõneks kuuks.

Pellegrini tahab Lampardit jätta kauemaks eelkõige peagi algava Aafrika Rahvuste Karika tõttu, kuhu suundub mängima klubi algkoosseisu mängija Yaya Toure, keda saaks Lampard edukalt asendada. Samas teab kogenud juhendaja, et FC New York City'l on ambitsioonikad plaanid ja Lampard on üks nende põhilisi tõmbenumbreid.

"Olen kindel, et ta jääb Inglismaale, aga ma ei saa seda garanteerida sajaprotsendiliselt, sest see ei sõltu ainult minust. Frank on lõpuks ikkagi New York City mängija ja me peame austama ka teise meeskonna soove," sõnas Pellegrini Inglise meediale.