Nate FoxFoto: ALDO LUUD
Korvpall
26. detsember 2014, 22:28

Politseijuht Nate Foxi tapmisest: inimesi ei lasta maha juhuslikult (2)

Esmaspäeva õhtul tulistati Chicago eeslinnas Bloomingdale'is oma koduhoovis surnuks endine BC Kalev/Cramo korvpallur Nate Fox. Politsei pole endiselt kedagi kahtlustatavana kinni pidanud ning mehe tapmist ümbritseb jätkuvalt saladuseloor.

Pärast korvpallurikarjääri lõppu autoäriga tegelema hakanud Fox väljus parajasti oma Jaguar XJ-st, kui tema pihta avati tuli. Meest tabas vähemalt kaks kuuli ning ta suri pisut hiljem haiglas.

"Me leidsime sündmuskohalt asitõendeid, mille uurimisega hetkel tegeleme," märkis meediaesindajatele Bloomingdale'i politseijuhi Frank Giammares, kuid ei täpsustanud, millistest asitõenditest jutt käib. Samuti ei täpsustanud ta, kas tegemist võis olla röövmõrvaga.

"Me ei tea, kas tegemist oli juhusliku laskmisega või oligi ta võetud sihtmärgiks," sõnas Giammares, kuid lisas samas: "Ma ei usu, et inimesi tulistatakse surnuks juhuslikult."

Nate Fox kuulus Kalev/Cramo kosseisu hooajal 2008/2009 ning kujunes meeskonna üheks liidriks, visates Eesti liigas keskmiselt 12,2 ja Balti liigas 14,5 punkti mängu kohta.