Spordivaria

Täna selguvad spordiaasta 2014 paremad. Kas jooksuperekond Mägi riisub koore? (8)

LISA KOMMENTAAR

Heidi Purga - sobimatu 27. detsember 2014, 23:40
Ma ei ole nii kange suuga ja värisevat õhtujuhti kaua näinud, kui oli seda Heidi Purga. Tema oli ainuke, kes ei tulnud oma ülesandega toime. Rasmus Mägi kõne oli väga omapärane ja eeskujuks noorsportlastele.
Lugeja27. detsember 2014, 23:24
Miks publikuks alati vaid mingid tuntud näod?Igale poole ronivad.Häirib.Ja nii igal pool Eestis-telemängudes,saadetes.. Miks Eesti eesti rahva jaoks ei ole ?
jama27. detsember 2014, 23:17
Nabile pandi ikka kõva pura! Euroopa hõbe vs Maailma pronks! Sellist jama ei oska isegi kommenteerida! Huvitav kuidas alaliidud hääletasid! Ala populaarsuse ja kandepinnas ei kannata 400 m jooks üksi vs maadlus ju üldse mingit kriitikat ! Kergejõustik kokku jah on suurem ! Kuigi kui võtta USA keskkooli harrastajate hulk siis vahe on kõigest 1-2le. Tuleviku mõttes pretsedent ja Nabist kahju. Ise oleks pannud ka Seimi ja Kanteri enne Mägi. Kahju, lõhnab s...sti
spordist laias maailmas27. detsember 2014, 21:47
Mägi on kompu küll, aga keda tulevase jalgpalli MM'i lava-tagune huvitab, võiks vaadata
https://www.youtube.com/watch?v=I0EsOFDA6uM
Sisu on see, et kui USA-s tööandja otsustab, millal immigrant-töötaja peab USA-st lahkuma, siis Qatar'is tööandja otsustab, millal immigrant-töötaja tohib Qatar'ist lahkuda, sõltumata sellest, kas töötajale üldse palka on makstud.
asd27. detsember 2014, 21:28
sa raisk ,kuidas sääritsa käsi väriseb
Loevad tulemused maailmas, edetabel on siiski oluline!27. detsember 2014, 16:58
Maailmajagude kergejõustiku karikavõistlustel oli näha kes on kes. Kanter võitis, Mägi neljas! Kes arvab, et kettaheites lööb läbi suvaline mees/naine ja jooks on raskem. Eks neid kergejalgseid olegi maailmas rohkem, tugevaid pole igal rahvusel varnast võtta, aga meil õnneks on.
IAAFi TOP 5. on Kanter 3., Mägi on maailma edetabelis omal alal 6.27. detsember 2014, 07:45
Need hääletamised on lõppenud ja nn. parimad selgunud, aga parim mees jäetakse vist tahaplaanile, seega populaarsuse hääletus!? Kui vehklemises on maailma pronks paigas, siis maadluse raskekaalu medal polegi enam Eestis saavutus saavutus - maailmas kreeka-rooma maadluses kolmas mees. Usun, et maadlussportlased ei jää põdema, sest selline hääletus ei anna taset ja tiitlit juurde, vaid "Kistjanist" on kahju. Head aastavahetust!
27. detsember 2014, 14:20
jooksualasid ja ketast ka raske võrrelda, harrastajate ja tippude hulk vägagi erinev. loevad ikkagi tiitlivõistlused, mitte edetabel