Katari meedia huvi maavõistlusmängu vastu oli väike, kohal oli vaid paar teleajakirjanikkuFoto: MERILI LUUK
Jalgpall
27. detsember 2014, 10:00

Katari ajakirjanik: Võidame Eestit 6:0! (6)

Katari teleajakirjanik Jaber Arabi rääkis Õhtulehele, et hiljuti Pärsia lahe rahvuste karika võitnud meeskond on ühtne. „Ei saa rääkida ainult ühest või kahest mängijast. Kui kedagi esile tuua, siis väravavaht Khalfan Ibrahim. Ta on tõesti väga hea," rääkis ta.

Katari jaoks on tegu viimase kodumänguga enne äralendu Austraaliasse, kus aasta lõpus ja uue alguses peetakse viimased treeningmängud Omaani ja Uus-Meremaaga enne 11. jaanuaril kodus toimuvaid Aasia meistrivõistlusi.

„Kui teil on siin väljas B-koondis, siis meie valmistume Aasia mängudeks ning ühtegi kohtumist ei tohi kergelt võtta. Teame, et eestlased on üllatusvõimelised, kuid me peame võitma. Näiteks 6:0," õhkas ta.

Kuigi eelmisel korral võõrustati eestlasi Khalifa International Stadiumil, mis on Katari esindusstaadion ning mahutab ligi 40 000 pealtvaatajat, siis hetkel on areen jalgpalli MMi korraldamise nimel juba paar kuud remondis olnud ning eestlased peavad leppima vaid 12 000 pealtvaatajat mahutava Abdullah bin Khalifa väljakuga.

Kuna kohalikke erutab hetkel rohkem hobuste ning kaamelite võiduajamine ja maahoki, siis pole välistatud ka võimalus, et eestlased mängivad kui kodus – kaasa tuleb elama nii Dubais elav endine Eesti jalgpallikohtunik Maaren Olander-Doyle perega kui Dohas araabia keelt studeeriv üliõpilane Peeter. Pealvaatajatele on Eesti aja järgi kell 16.30 algav kohtumine tasuta.