ESS Pärnu legendid tegid Raimo Pajusalule ilusa lahkumiskingituseFoto: Mati Hiis
Võrkpall
28. detsember 2014, 15:13

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII: noored uljaspead Pärnu vanameistritele vastu ei saanud! (2)

Pärnus toimus eile omalaadne šõumäng, kui eelmise kümnendi esimesel poolel Baltimaade võrkpalli lipulaevaks olnud ESS Pärnu meeskond heitles hiljuti kodused karikavõistlused kinni pannud Pärnu VK-ga. Vanameistrid näitasid, et klass on jääv suurus, kui alistasid noored võrgumehed 2:0.

Esimeses geimis mängisid noored ehk Pärnu VK vanade reeglite järgi ning geim võideti 25:15. Teises geimis mängisid kõik uute reeglite järgi, kuid seegi ei päästnud noori kaotusest: kuigi juhiti veel 24:22, võitsid geimi lõpuks 27:25 ikkagi veteranid.

ESS Pärnut olid esindamas Avo Keel, Jaanus Nõmmsalu, Raimo Pajusalu, Argo Meresaar, Sten Esna, Kristjan Õuekallas, Mihkel Roosme, Mait Pärg, Veiko Lember, Kert Toobal ning lätlased Aivis Eida, Austris Stals ja Valts Mihelsons. Meeskonna treeneripingil oli - nagu ka hiilgeaegadel - soomlane Pasi Rautio.

Kohtumine oli ühtlasi ka Raimo Pajusalu lahkumismänguks, kes nentis pärast matši Postimehele elutargalt: "Tänane mäng tõestas taas, et vanasti oli muru ikka rohelisem, lumi valgem ja võrkpallurid kõvemad."