Piletilevis on viimased pääsemd müügil.Foto: TEET MALSROOS
Korvpall
29. detsember 2014, 14:29

Viimased 1800 korvpalli EM-i Eesti fännisektori piletit jõudis Piletilevisse (1)

Tänasest saab 2015. aasta korvpalli EM-i Eesti fännisektori pileteid osta vaid Piletilevist. Seni pileteid müünud Sportlandist jõudis Piletilevisse müügiks 1800 Eesti fännisektori piletit.

„Kui 12. detsembrist sai korvpalli EM-i Eesti fännisektori pileteid soetada vaid Sportlandi poodidest üle Eesti, siis tänasest on fännisektori pileteid võimalik osta ainult Piletilevist. Kokku on Piletilevi müügipunktides ja veebikeskkonnas müügil viimased 1800 korvpalli EM-i Eesti sektori piletit," sõnas Eesti Korvpalliliidu peasektretär Keio Kuhi.

Kuhi selgitas, et kõige enam Eesti fännisektori pileteid on veel saadaval Ukraina ja Läti mängudele - vastavalt 746 ja 714. Lisaks on veel 179 vaba piletit Eesti-Leedu mängule ja 167 piletit Eesti-Belgia mängule. „Eesti-Tšehhi mängule enam Eesti fännisektri pileteid ei ole – need müüdi välja juba praktiliselt esimese nädalaga," lisas Kuhi.

Kuhi lausus, et kes veel soovib 2015. aasta septembris Eesti fännisektorist meie meeskonnale kaasa elada, siis peaks kiirustama, sest fännisektorisse Eesti pileteid juurde ei saa.

Lisaks Eesti mängudele saab tänasest Piletilevist osta ka teiste koondiste mängudele pileteid.