BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (tahvliga).Foto: LAURA OKS
Korvpall
30. detsember 2014, 19:44

Kalev/Cramo ei lasknud ennast kaks päeva järjest üllatada, võitis ka Rapla (2)

BC Kalev/Cramo võitis Eesti korvpalli meistriliigas Jüris peetud kohtumises Pärnut koguni 94:59. Eile oli liiga tabeliliider saanud ootamatu 77:83 kaotuse Valga Maks&Mooritsalt.

Kalev/Cramo sai korraliku eduseisu sisse esimese poolaja lõpus, kui paaripunktiline vahe käristati mõne minutiga eduseisuks 43:30. Edaspidi suurendati edu veelgi ja ohtlikuks Pärnu enam ei saanud.

Kalevi resultatiivseim oli lätlane Rolands Freimanis 19 punktiga, EJ Singler ja Mindaugas Kupšas lisasid 16 silma. Pärnu poolt vastas Ronaldas Rutkauskas 15 punkti ja 9 lauapalliga. Vaata kogu statistikat siit!

„Alguses, esimesed kümme minutit olime ilusasti mängus, siis hakkas Freimanis meile pahandusi tegema. Seejärel hakkasime nende kaitsesurvele alla jääma, tegime lolle pallikaotusi," sõnas KK Pärnu mänedzer Mait Käbin Eesti korvpalli vahendusel.

„Nad mängisid agressiivset kaitset ja me ei olnud selleks valmis ning nad surusid kaitsega meid täiesti ära. Teise poolaja algul ei saanud me kaua viskele ja jäime oma rünnakuga hätta ning vahe hakkas aina suurenema. Kahju, et lagunesime nii suureskooriliselt, aga meil on vähe kõvem treeningtsükkel seljataga ja proovime uuel aastal juba paremini vastastele vastu saada. Olime ise lihtsalt kehvad ja vastane mängis oma taseme välja" lisas ta.

Päeva teises kohtumises oli Rapla Tyco võõrsil 84:69 üle TTÜst. Rait Keerles tõi Raplale 19 punkti, TTÜ suurim skoorija oli Joonas Järveläinen 21 punktiga. Kogu statistika.

Tabeliseis: Kalev/Cramo 14 võitu ja 2 kaotust, TÜ/Rock 15-5, Rapla 9-6, Pärnu 8-7, Tarvas 7-6, Valga 4-6, TTÜ 6-11, TLÜ/Kalev 3-13, Audentes 2-12