36aastane Frank Lampard on Manchester City jaoks olnud tõhus täiendus.Foto: DARREN STAPLES
Jalgpall
1. jaanuar 2015, 12:26

Lampard jääb Man City'sse hooaja lõpuni, et endist koduklubi Chelsea't kollitada

Poolkaitsja Frank Lampard muutis plaane ja ei liitu jaanuaris USA jalgpalliklubiga New York City FC, vaid mängib hooaja lõpuni Manchester City's, kes võitleb Lampardi endise koduklubi Londoni Chelsea'ga Inglismaa meistritiitli nimel.

Lampard lahkus suvel Chelsea'st poolte kokkuleppel pärast 13 edukat koosveedetud hooaega. Ta sõlmis lepingu New York City'ga, aga kuna USA liigahooaeg algab alles märtsis, liitus ta Man City'ga, kelle omanikud sama, mis New York City'l.

Kui algselt pidi Lampardi leping Man City'ga kestma 31. detsembrini, siis nüüd pikendati seda hooaja lõpuni, mis tähendab, et USA liigahooaja algus jääb Lampardil vahele. Lampardi New York City'ga liitumise täpne kuupäev selgub klubi tänase teate kohaselt "hooaegade edenedes".

36aastane poolkaitsja võib Man City eest mängida ka täna Sunderlandi vastu. Ta on tänavu esindanud Man City't 17 mängus, kus löönud kuus väravat, sealhulgas ka ülitähtsa viigivärava kohtumises endise koduklubi Chelsea'ga. Hetkel kaotab Man City liigatabelis liider Chelsea'le kolme punktiga.