Jalgpall
2. jaanuar 2015, 17:00

ÕHTULEHE VIDEO | Koondiseajaloo kauneima värava löönud Konstantin Vassiljev: üks värav valikmängudes on vähe (2)

Eesti jalgpalliajakirjanike klubi liikmed andsid täna juba 20. korda välja Hõbepalli ehk möödunud aasta kauneima koondisevärava auhinna. Juubeliks selgitati välja ka kahe kümnendi kõige-kõige tabamus, milleks osutus Konstantin Vassiljevi 2:1 juhtvärav tunamullu Hollandi võrku.

Vassiljev on lisaks viimase 20 aasta parima tabamuse autori aule ka hariliku Hõbepalli neljakordne laureaat. Seekord jäi mehe tabamus Norra vastu kolmandaks, ettepoole pääsesid nii Ragnar Klavan kui Siim Luts. Üldse lõi Eesti koondis mullu vaid kaheksa väravat.

"See aasta oli meie jaoks keeruline ja raske. Toimus treenerivahetus, hakkas ka laiem põlvkondadevahetus ja uue koondise ehitamine ning see tõi probleemid ka välja," toob Vassiljev välja põhjuse, miks 2014. aastal suuremad tulemused tulemata jäid. Mõistagi oli probleeme ka koondise põhitegijate mänguajaga, lisab poolkaitsja.

"Loodetavasti läheb järgmisel aastal paremini. Loodame, et lööme rohkem kui kümme ja kõige tähtsam, et need väravad tooks meile tulemust ja rõõmu just valikmängudes. See aasta lõime ainult ühe ja sellest ei piisa," rõhutab Vassiljev.