Mullu Premium liigas Tammeka parimana 13 väravat kõmmutanud Kristjan Tiirik ei kavatse jalgpallisaapaid nurka visataFoto: Martin Šmutov
Jalgpall
2. jaanuar 2015, 19:17

Tiirik, Hurt ja Kiidron jätkavad Tammekas

Tartu Jalgpallikool Tammeka peatreener Indrek Koser kinnitusel jätkavad klubis kogenud palluritest nii Kristjan Tiirik, Martin Hurt kui ka möödunud hooajal ainult viimases hädas platsile jooksnud Kaarel Kiidron, kirjutas Soccernet.ee.

Detsembris vaikselt treeningutega alustanud, pallitunnetuse mängijatele tagasi andnud ja vigastusteta Aastalõputurniiri seitsmendal kohal lõpetanud Tammeka alustab tõsisema hooajaettevalmistusega uue nädala esmaspäeval.

Suuri muudatusi talv nende koosseisu pole toonud, ent nipet-näpet vangerdusi on tehtud. "Hetkel on selge, et võrreldes eelmise hooajaga ei jätka meil Rauno Tutk, Mario Tikerberi. Esindusvõistkonnaga ei alusta hooaja ettevalmistust Simo Tenno, samuti on lahtine Hindrek Ojamaa saatus," rääkis Indrek Koser. 

"Tammekaga treenib hetkel uutest nimedest Kevin Ingermann, Janno Saks, Kristjan Moks [Võru JK-st] ja Temari Nuuma [Põlva JK Lootosest]. Hetkel pole veel nende kellegi puhul 100% kindel, kas nad ka meiega liituvad. Eks seda näitab aeg, kas meie sobime neile ja kas nemad meile," lisas Koser.

Peatreener kinnitas, et vanematest mängijatest on oma nõusoleku jätkamiseks andnud Kristjan Tiirik, Martin Hurt ja ka Kaarel Kiidron, keda esialgses hooaja ettevalmistusega alustanud mängijate nimekirjas ei olnud. Samuti jätkab ülejäänud tuumik.

"Hetkel tegeleme ka uute mängijate otsimisega, nii et kindlasti laieneb veel testitavate nimekiri. [Andre] Paju ja [Geir-Kristjan] Suurpere on hetkel Sillamäel testimisel, nende sinnajäämine või mittejäämine sõltub Sillamäe otsusest ja samuti ka sellest, kas mängijad peale testiperioodi ise tahavad seal jätkata," sõnas loots.