Foto: Twitter
Jalgpall
2. jaanuar 2015, 20:50

FOTO: endine Arsenali poolkaitsja nöökis Liverpoolist lahkuvat Gerrardi (1)

Inglismaa spordimeedias on tänase päeva teemaks number üks Liverpooli legendi Steven Gerrardi lahkumine klubist. Oma sõna tahtis sel teemal sekka öelda ka endine Londoni Arsenali poolkaitsja Emmanuel Frimpong, kes on varemgi sotsiaalmeedias oma mitmetimõistetavate naljadega pahameeletorme põhjustanud: nimelt postitas gaanalane Instagrami pildi, kus ühel pool oli Gerrard ning teisel pool nelja Inglismaa meistrivõistluste kuldmedalit demonstreeriv Manchester Unitedi (hetkel Fiorentinas laenul olev) keskväljamees Anderson.

Postituse uba peitub selles, et oma pika Liverpooli-karjääri jooksul ei suutnud Gerrard kordagi Premier League'i võitjana triumfeerida, samal ajal kui Anderson - keda ei peeta üldiselt kõige teravamaks pliiatsiks väljakul - on võitnud suisa neli kulda.

Iseküsimus muidugi, kas Frimpong, kes hetkel kuulub Venemaa klubi FC Ufa ridadesse, on just kõige õigem mees selliseid nalju tegema. Küllap sai ta sellest kiiresti ka ise aru, sest kustutas postutuse üsna pea pärast avaldamist. Ekraanitõmmised olid aga juba tehtud...