Korvpall

GALERII: Kalev/Cramo suutis alamehitatud Rakvere Tarvast võita vaid 9 punktiga (6)

LISA KOMMENTAAR

Huviline fänn 4. jaanuar 2015, 12:48
Super esitlus BC Rakvere Tarvalt. Kuid peralkiri on ilmslegelt kaldu. Tegelikult olid ja on koosseisuga ika üsna suured probleemid ka BC Kalev/Cramol. liska mõjub Kalevi puhul mängude tihedus ikka tapvalt, see ei oel ju normaalne koormus suurtegi satside jaoks. Vigastuspausilt onalles naasnud Veiderman, kellelt väga hea partii, just tuli vigastuse ja haiguse pausilt Škele, kes oli küll terav, kuid ei saanud algul kuidagi sisse. Suurelt põlve vigastuselt hiljuti naasnud Kalupank ei oelgi ennast leidnud. Hüppeliigese traimat ravib juba pikka aega Elegar, kes peale VTB Ühisliigat sellel aastal mujal polegi praktiliselt mänginud. Põlvede üleväsimus pidi ju vaevama Arbetit ja Singlerit. Neljateistkümnest mehest pole traumat või haigust olnud vaid viiel: Machado, Dorbek, Keedus, Kitsing, Freimanis (liituski hiljem). Kui rääkiad ühe raskest seisust, tuleb tuua välja ka teise mitte väiksemad probleemid.
terv.tartust4. jaanuar 2015, 12:09
See 9 p.on ikkagi tasemel esitus Eesti meistritelt :D
Valdo3. jaanuar 2015, 23:44
Super esitlus nn. pingipoistelt !!! Süües kasvab ikka isu ....kahju,et võidust jäi puudu vaid 1 väike samm.....Cramu klounid on ikki umbe üle makstud ja mängisid nagu vastu tahtmst .. see eest Tarva kad panid vabalt ja mõnuga ..Edu Tarvale ! Andres ära jäta poisse pingile !!!
Mikk4. jaanuar 2015, 12:19
Täpselt nii,et Andres ära jäta neid eesti poisse pidavalt pingile.Anna neile võimalus.Alati ei pea kohe võõrmängijaid algkoosseisus kasutama. Vaata ja jälgi mängu rohkem,kui vaja siis tead mida teha.Anna pingipoistele võimalus ,sest nad on selle ära teeninud.Kogemused puuduvad kui kogu aeg istutakse pingil.
kanister3. jaanuar 2015, 19:27
Sõbrale soovitaks panna noored kõvasse kangitrenni ja küll siis tuleb. vise neil on, tahtmine ka, nüüd on liha kontidele vaja.
äääääääääääääääää3. jaanuar 2015, 19:21
Tarval tuleb hakata pingipoisse rohkem kasutama,sest nad olid tublid ja tegid oma tööd hästi.Ära jäta taas oma poisse pingile kui tood neid võõramaalasi mängima.