Sünnipäevalaps James Milnerist sai Man City kangelaneFoto: Jon Super
Jalgpall
4. jaanuar 2015, 21:26

Sünnipäevalaps päästis Manchester City häbist

Inglismaa jalgpalli karikavõistluste 3. ringis oli Manchester City lähedal šokeerivale kaotusele esiliigas pallivalt Sheffield Wednesday'lt, kuid tänu täna oma 29. sünnipäeva tähistanud James Milneri tabamustele suudeti lõpuks pääseda nii kaotusest kui ka vältida kurnavat kordusmängu.

City jäi juba 14. minutil kaotusseisu, kui Wednesday meestest skooris Atdhe Nuihu. Külaliste eduseis püsis 66. minutini, mil väravavõrgu pani sahisema James Milner ning kohtumise esimesel lisaminutil kindlustas inglane Cityle ka võidu.

"Vaheajal ütles Yaya [Toure], et ta ei suuda uskuda, et oleme esiliigameeskonna vastu kaotusseisus. "Ole rahulik," ütlesin talle "see mäng koosneb kahest poolajast." Ta vastas: "Sul on õigus, James,"" praalis päevakangelane ise hiljem Twitteris.

Kõrgliigameeskondadest pidi karikasarjaga hüvasti jätma Queens Park Rangers, kes kaotas teises liigas mängivale Sheffield Unitedile 0:3, Manchester United alistas aga Yeovili (teine liiga) 2:0, Chelsea sai 3:0 jagu Watfordist (esiliiga), Sunderland 1:0 Leedsist (esiliiga), Aston Villa 1:0 Blackpoolist (esiliiga), Stoke City 3:1 Wrexhamist (viies liiga) ning Crystal Palace 4:0 Doverist (viies liiga). Premier League'i tänavune suurüllataja Southampton leppis Ipswichiga (esiliiga) 1:1 viiki.

Päeva viimases mängus alistas Londoni Arsenal mulluse finaali kordusmatšis Hull City 2:0.