Video: Arno Saar
Auto-Moto uudised
5. jaanuar 2015, 18:27

ÕHTULEHE VIDEO | Meeskond pani omapäi paika, millistel MM-etappidel Sander Pärn tänavu kihutab

Möödunud hooajal Dmack karikasarja võitnud ja sellega selleks hooajaks koha WRC2 MM-sarjas kindlustanud Sander Pärn teab juba üsna täpselt, millistel etappidel ta Ford Fiesta R5 masina rooli astub – avastart tehakse mais Portugalis.

Esialgse plaani järgi ootavad noort rallitalenti ees veel võidukihutamised Poolas, Soomes, Saksamaal, Hispaanias ja Suurbritannias – just need MM-rallid valis Dmacki meeskond Pärna jaoks välja. "Ise kahjuks midagi valida ei saanud, aga õnneks enamus etappidest sobivad mulle niikuinii – kuuel rallil seitsmest olen ma juba käinud ja 2014. aasta lõpus käisin ma tutvumas ka Walesi MM-ralli radadega," kirjeldas Pärn olukorda.

Muudel rallidel Pärna kihutamas ilmselt väga ei näe: "Plaan on keskenduda puhtalt nendele seitsmele WRC2-sarja etapile ja teha enne igat rallit veel kohapeal korralik testipäev ja lisaks siis ralli testikatse veel ise. Lisarallisid väga palju plaanis ei ole. Kindlasti on soov sõita suvisel Rally Estonial, mis on siis ERC sarja etapiks, ja võib-olla ka talveralli, mis oleks lihtsalt käesoojenduseks."