Heiko Rannula.Foto: Laura Oks
Korvpall
6. jaanuar 2015, 23:51

ÕHTULEHE VIDEO | Pärnu peatreener Heiko Rannula pärast suurt kaotust: sellise kaitsega pole võimalik kedagi võita!

Pärnu kaotas korvpalli Balti liigas koduväljakul A-grupis tähtsa mängu Pasvalyse Pieno žvaigždesile koguni 80:108. Kuigi Eesti klubidel on sellel hooajal Balti liigas olnud ootamatult palju häid hetki, siis pani Leedu meistriliiga viies meeskond Eesti neljanda korralikult paika.

Suurema osa esimesest poolajast suutis Pärnu külalistega sammu pidada, aga vaheajaks jäädi ikkagi 39:53 taha. Mida aeg edasi, seda suuremaks vahe kasvas ja kaitset Pärnu pidama ei saanud. Kahepunktiviskeid tabas Pieno koguni 72 protsendiga, lisaks läbisid korvirõnga pooled kolmesed (26/13).

„Täna oli vastane parem ja kõvasti parem. Sellise kaitsega on üldse kedagi raske võita. Olime kaitses uimased ja iga mees jäi igale poole hiljaks," rääkis Pärnu peatreener Heiko Rannula pärast kohtumist.

Pead pole mõtet siiski norgu lasta, sest kui teisipäeval võidetakse alagrupi viimases mängus võõrsil Jurmalat, saadakse suure tõenäosusega kaheksandikfinaali. „See on minu jaoks kohustuslik võit ja me peame kindlasti võitma! Kas sellest piisab või mitte, selgub hiljem," oli Rannula kindel.

Pieno vastu oli Pärnu resultatiivsemad Renato Lindmets ja Sandis Silavs 17 puntkiga, Leedu klubi poolt hiilgas Laimonas Kisielius 27 punktiga. Pärnu on A-grupis 3 võidu ja 6 kaotusega viies, Pieno žvaigždesil on koos Kalev/Cramoga kirjas 6 võitu ja 2 kaotust. C-gupis kaotas Rapla võõrsil Liepajale 68:87.