Kaia Kanepi jõudis Brisbane'i turniiril veerandfinaali.Foto: ANDREW COWIE
Tennis
7. jaanuar 2015, 11:22

Kaia Kanepi homsest veerandfinaalist: tuleb jälle raske mäng! (4)

Brisbane WTA turniiri 2. ringis Madison Brengle'ist 6:3, 7:6 jagu saanud Kaia Kanepi märkis võidujärgses intervjuus, et ameeriklanna stiiliga kohanemine võttis aega.

"Raske matš oli. Brengle mängis hästi – ta sooritas tugevaid lööke ja mul oli keeruline punkte lõpetada. Olen õnnelik, et leidsin lõpuks sobiva viisi, kuidas tema vastu mängida," rääkis Kanepi ja lisas, et matšid Brengle-suguste mitte liiga tuntud mängijate vastu on reeglina ootamatumat laadi. "Alguses on alati raske, aga mõne geimiga saab nendega tuttavaks."

Kanepi kiitis ka Brisbane'i publikut. "Kuna olen Brisbane'i turniiri korra (2012 – toim) võitnud, siis paistab, et publik hoiab minu poole, mis tuleb muidugi kasuks. Samuti on hea, et mängud toimuvad katuse all, sest Eestist tulles on keeruline Austraalia ilmaga kiiresti kohaneda."

Neljapäevases veerandfinaalis on maailma 52. reketi Kanepi vastaseks kas slovakitar Jarmila Gajdosova (WTA 70.) või teist asetust omav serblanna Ana Ivanovic (WTA 7.). "Mõlemad on väga agressiivsed tennisistid, kes löövad tugevasti. Tuleb jälle raske mäng," sõnas Kanepi.