Atletico vs RealFoto: Daniel Ochoa de Olza
Jalgpall
7. jaanuar 2015, 23:52

FOTOD: Atletico seljatas Torrese naasmismängus Madridi Reali! (5)

Hispaania jalgpalli karikavõistluste kaheksandikfinaali avamängus kohtusid Madridi linnarivaalid Atletico ja Real. Niigi vürtsikale mängule lisas veelgi teravust tõsiasi, et Atletico eest pidas esimese kohtumise pärast seitsme ja poole aasta pikkust eemalolekut klubi elav legend Fernando Torres. Torres jäi küll platsil veedetud tunni ajaga suhteliselt varju, kuid see-eest olid tema meeskonnakaaslased tasemel ning Atletico võitis kohtumise lõpuks tulemusega 2:0.
23:55

Kohtumine ongi lõppenud Atletico 2:0 võiduga ehk et Diego Simeone on demonstreerinud taaskord oma taktikalist geniaalsust. Real valdas küll selgelt rohkem palli (72% vs 28%), kuid sellest polnud lõpuks vähimatki tolku ning Atletico astus pika sammu Copa del Rey veerandfinaali suunas.

23:49

90 minutit on täis tiksunud, kohtunik lisab ka viis minutit üleaega.

23:45

Real võitis ühtejärge 22 mängu - nüüd on aga koitmas teine järjestikune kaotus. Kriis? Pead hakkavad lendama?

23:37

2:0 Atleticole! 76. minutil suunab nurgalöögist tulnud palli Reali puuri Jose Maria Gimenez!

23:37

23:33
InfostradaLive

Atlético Madrid is the only team to keep Real from scoring this season (1-0 in Supercopa on 22 August). Can Atleti pull it off again? #copa

Atletico jaoks on Reali "kuival" hoidmine tuttav tunne - seega...?

23:26
23:23

Reali vastus 63. minutil: James Rodriguez välja, Cristiano Ronaldo platsile.

23:19

Ning Atletico teeb kohe ka vahetuse: Torres välja ning Koke sisse. Polnud just unelmate taasdebüüt, kuid kui Atletico peaks selle mängu võitma, oleks Torres ilmselt säramas nagu jõulupuu.

23:17

1:0 Atleticole! Raul Garcia realiseerib 58. minutil enda teenitud penalti!

23:17

23:15

Ronaldo on saadetud sooja tegema - kas tahab Carlo Ancelotti Atletico leeri vaid hirmutada või sööstab kartmatu portugallane tõepoolest varsti lahingusse?

Meenutus kevadisest Meistrite liiga finaalist, kui Ronaldo oli realiseerinud penalti ja teinud sellega lõppseisuks 4:1:

23:12

Hea võimalus Realil! Marcelo sööt leiab Bale'i, kes annab ka tuld, kui ueilslase pealelöök läheb napilt posti kõrvalt mööda.

23:04

Algas teine poolaeg!

22:59
viljarvoog

Kui Madridi (mõlema klubi) mängijad rohkem püsti püsiks oleks selles mängus palju rohkem jumet #AtletiRealMadrid

22:55
OptaJoe

0 - Atletico Madrid did not have a shot on target in the 1st half; only the 2nd time this term they have failed to do so (all comps). Toil.

22:50

Esimene poolaeg on lõppenud, seis ikka 0:0. Tempo on olnud hea, kuid võimalusi siiski just liiga palju loodud pole. Mis puudutab päevakangelast Torrest, siis mees on suurema osa ajast viibinud suluseisus ning erilist märki selles mängus endast seni veel jätnud ei ole.

22:49
WhoScored

Fernando Torres: No player received a lower WhoScored rating in the first half of Atletico Madrid 0-0 Real Madrid than Torres (6.03)

22:43

Ennäe-ennäe! Kohal on ka maailma jalgpalli hetke ehk suurimaks imelapseks peetav Martin Ödegaard - ju siis hakkab Norra poiss vaikselt elu Madridi sättima...

22:40

Võimalus Khediral, kuid poolkaitsja pealöök vuhiseb üle värava.

Loe rohkem