Jalgpall

FC Barcelona käärib, Lionel Messi ähvardab lahkuda Chelsea’sse (3)

LISA KOMMENTAAR

barcamees7. jaanuar 2015, 23:58
Messi on sõdur, kes teenib "kuningat" ning ilma Messita kuningas teenitud ei saaks :)
cts7. jaanuar 2015, 20:29
Oh issand Ott, viitsisid nüüd nii pika artikli kokku kirjutada teemal, mis on kollase ajakirjanduse (mida Õhtuleht ka vaieldamatult siiski on) kuulukate põhjal kokku klopsitud.
Mitte Messi ei ähvarda ära minna ja sellepärast asi käärib, vaid kuna Messi pole olukorraga rahul, siis just selle tõttu ongi toimumas praegu juhtkonnas muudatused ja suure tõenäosusega vahetatakse ka peatreener välja. Messi suguse legendi pilli järgi on nõus tantsima kogu organisatsioon, sest jalgpalliklubi jaoks kõige olulisemad tegelased on siiski need 11 meest platsil, mitte nii väga need ülikondades mehed, kes telgitagustes nokitsevad. Lionel Messi ei lähe Barcelonast mitte kuskile, sest see meeskond on tema jaoks kõik ja see, et tema (jah, Messi, mitte Bartomeu ega Zubi ega keegi teine) praeguse olukorra suure kella külge lasi panna, näitab seda, kui väga mees armastab seda klubi ja peab oluliseks kogu organisatsiooni käekäiku. Kui selleks on vaja välja vahetada mõned osad, siis tuleb seda teha.
paul7. jaanuar 2015, 20:41
ega sul endalgi see kommentaar lühike olnud.ja vee seegi,et asjad paneb paika raha.ja sellest tulenevalt paneb asjad paika see,kelle käes raha on.Messi on sõdur,kes teenib "kuningat".