Norbert HurtFoto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
8. jaanuar 2015, 18:23

Norbert Hurt halliturniirist: Tähtis on oma meeskonnaga tegeleda

Homme jalgpalliliidu hooajaeelsel halliturniiril Nõmme Kaljuga vastamisi mineva Tallinna FC Flora peatreeneri Norbert Hurda sõnul teeb turniir neile elu lihtsaks. Indu lisas aastalõputurniiri võit. 

"Need on tugevad kolme korraliku kohtunikuga kontrollmängud, vastased on head ning üldse teeb turniir meie elu lihtsaks, sest vähendab meie vajadust midagi organiseerida," rääkis ta Õhtulehele ning kinnitas, et mängima minnakse innuga. "Juba aastalõputurniiri võtsid poisid isuga."

A-turniiril mängib Flora Tallinna FC Levadia, Sillamäe Kalevi, Nõmme Kalju, FC Infoneti ja Paide Linnameeskonnaga. Vastaste murekohtadele ja tugevusele klubi veel tähelepanu ei pööra.

"Kontrollperioodil tegeled puhtalt enda vajadustega, pallureid mängitatakse tihti, koormused on tegelikult suuremad kui mängu jaoks mõistlikud. Tähtis on oma meeskonnaga tegeleda," teab Hurt.

Kuigi Florast on lahkunud Karol Mets, Sander Post, Erkki Junolainen ning kihlveopettuse tõttu on mängukeelu all on Stanislav Prins, siis meeskond on saanud ka Hurda arvates kenasti täiendust. Rohesärki kannavad nii Mihkel Ainsalu, Richard Aland, Gert Kams, Madis Vihmann, äsjase täiendusena lisandus ka soomlane Sakari Tukiainen.

„Ettevalmistusperioodil võib tulla juhuslikke liikumisi, kuid meie mõistes on meeskond paigas," kinnitas Hurt.