Seni on FC Infonet pidanud oma kodumänge Lillekülas asuval Sportland Arenal, aga 2015. aasta keskel kolitakse nendega püsivalt Lasnamäele, Punasel tänaval asuva kergejõustikuhalli kõrval asetsevale kunstmurustaadionile.Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
8. jaanuar 2015, 14:24

FC Infonet kolib kodumängud Lasnamäele

Jalgpalli Eesti meistriliigas 2014. aastal viienda koha saavutanud Tallinna FC Infonet kolib tänavu oma kodumängud klubi kodulinnaossa Lasnamäele. Tõsi, hooaega alustatakse siiski Lillekülas asuval Sportland Arenal.

Põhjus lihtne: Lasnamäe kergejõustikuhalli kõrval asuv kunstmurustaadioni uus kate märtsi alguseks maha ei saa. Vana kate võeti üles, aga lumi sadas maha ja tööde jätkumiseks peab see ära sulama. Seega kõige varem võib Infonetti Lasnamäel mängimas näha ilmselt maikuus.

Lasnamäele minek on Infoneti jaoks läbimõeldud samm, mille õigsuses ollakse veendunud."Jalgpalliliit nõuab litsentseerimisprotsessi kaudu klubidelt tööd identiteediga ja FC Infonet on ju oma noormängijate kaudu Lasnamäega tugevalt seotud.

Kui Lillekülas toimuvatele kodumängudele (seni on Infonet kodumänge pidanud Sportland Arenal – toim) on lapsi ja nende vanemaid keeruline tuua, siis Punasel tänaval asuva kergejõustikuhalli juurde hõlpsam," selgitas Infoneti tegevjuht Dmitri Skiperski.

Infonet paigaldab Punase tänava staadionile ka tribüünid. Esialgu 500-600 inimesele, aga kui vajadus tekib, siis ollakse valmis laiendamiseks. Ruumi rohkemate tribüünide jaoks väljaku ümber leidub.

Detsembri alguses neli Eesti meistriliiga mõttes kogenud jalgpallurit (Mihhail Lavrentjev, Aleksandr Volodin, Nikolai Mašitšev, Vladislav Ivanov) palganud Infoneti koosseis 2015. aastaks on sisuliselt paigas, aga kui leitakse mõni hea (välismaine) mängija, siis võib meeskond veel täieneda.