Julius Brooks.Foto: Internet
Korvpall
8. jaanuar 2015, 15:20

Pikki pühasid pidanud Kanada korvpalliliit tekitab Rakvere Tarvale endiselt probleeme (1)

Rakvere Tarvas kohtub homme Eesti korvpalli meistriliigas võõrsil Valga Maks&Mooritsaga. Rakvere koosseis võib taaskord olla üpris õhuke, sest Kanada korvpalliliit pole praeguse seisuga jõudnud veel Tarva uuele korvialusele jõule Julius Brooksile vabastuskirja anda.

"Kanada korvpalliliit pidas pikki pühasid ja seega on Brooksiga asjaajamine veninud. Ka Brooksi agent uuris nende käest eile asja ja nad lubasid vabastuskirja anda. Kahjuks pole seda ikka veel tulnud, aga pisut aega veel on. Loodame, et kõik saab ikkagi ruttu korda," rääkis Tarva mänedžer Madis Šumanov Õhtulehele. Brooks on rahvuselt ameeriklane, aga kuulus viimati Kanada liiga tiimi Missisauga Poweri ridadesse.

Samuti enne aastavahetust Tarva treeningutega liitunud USA tagamehe Justin Blacki paberimajandusega on kõik korras ja tema teeb Valga vastu kaasa. Ilmselt aitab meeskonda ka Martin Jurtom, kellele tegi häda põlv. Et sarnaselt Brooksile jäid Black ja Jurtom eemale 3. jaanuari mängust Kalev/Cramoga, saab Tarvas pisut hõlpu. Samas arvas mänedžer Šumanov, et taaskord tuleb väljakule joosta ka temal.

"Hakkasin enne karikafinaale meeskonnaga treenima, et saaks viis-viie vastu mängida. Nii et nüüdseks olen juba harjunud sellega, et tuleb ise ka liigutada," naeris Šumanov.

Endiselt on eemal tagamängija Mario Paiste, kelle haigele reiele tehakse taastusravi. Puhta mängujuhi kohale otsitakse endiselt lisajõudu ja Šumanovi sõnul oodatakse praegu ühelt kandidaadilt ka vastust.