Tartu Ülikool/Rocki peatreener Gert Kullamäe (keskel).Foto: ALDO LUUD
Korvpall
8. jaanuar 2015, 17:00

Rock püüab eurosarja huvides homme Kalev/Cramo vastu roostet maha lihvida (1)

Tartu Ülikool/Rock kohtub homme Eesti korvpalli klassikalises vastasseisus koduväljakul viimase nelja aasta meistri Kalev/Cramoga. Peatreener Gert Kullamäe sõnul on kõik mängijad heitluseks valmis, aga oluliselt rohkem keskendutakse teisipäevasele euromatšile Frankfurdi Skylinersiga.

Euroopa tugevuselt kolmandas klubisarjas Eurochallenge'is algab vahegrupiturniir, kus Rock kohtub K-grupis lisaks Skylinersiga ka Den Boschi Shoetersi ja Saraatovi Avtodoriga.

"Tähtis, et teisipäeval mänguliselt kõik korras oleks. Meie viimane mäng oli 21. detsembril, pärast seda tegime pisut teistmoodi treeninguid. Jooksime väljas, olime kergejõustikumaneežis, rebisime kangi. Kellel oli vaja pisut vigastusi ravida, sai puhkust. Viimasel nädalal oleme jälle pallitrenne teinud, et mängulist rütmi tagasi saada," rääkis Kullamäe.

"Eriti ei taha homses mängus Kalevi asjadele keskenduda, eks neil on oma mured ja eemalejääjad. Tähtis on see, kuidas me ise suudame tegutseda, eriti rünnakul. Mingi jälg on kindlasti pausist sees," lisas ta.

Ilmselt saab Rocki poolel pärast rohkem kui kahekuulist pausi kaasa teha keskmängija Joosep Toome, kellele tegid talle iseloomulikult häda põlved. "Eks need logisevad tal siit ja sealt, aga alates uuest aastast on ta jälle pallitreeninguid kaasa teinud. Loodame, et ka euromängus on temast meile abi," selgitas juhendaja.