Martin Dorbek.Foto: LAURA OKS
Korvpall
8. jaanuar 2015, 17:24

Martin Dorbekit tabas viirushaigus, EJ Singler läks ravikuurile

Kalev/Cramo kohtub homme Eesti korvpalli meistriliigas võõrsil Tartu Ülikool/Rockiga ja viimase nelja aasta meisterklubi rivistusest jääb eemale neli pallurit: Frank Elegar, EJ Singler, Martin Dorbek ja Sten Olmre.

Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnul on võib kannakõõluse ravikuuri läbinud Elegar platsile naasta kõige varem pühapäevaseks Ühisliiga kohtumiseks Kaasani Uniksiga. Varrak: "Homme läheb ta arsti vastuvõtule, siis saab täpsemalt öelda, millal ta meid aidata saab. Kui mitte pühapäeval, siis järgmisel nädalal ikka. Ja siis saab ta veebruariks ehk vormi ka."

Singlerile antakse puhkust põlvede ülekoormuse tõttu, järgmisel nädalal ootab sama ees Gregor Arbetit. Ebameeldiva üllatusena tabas viirushaigus Dorbekit, kes võib eemale jääda ka pühapäevasest matšist. Olmre on endiselt puudu põlvevigastuse tõttu.

Et Kalevi mängugraafik on seni olnud tihe ja läheb veelgi kurnavamaks, on mängijad üpris erinevas konditsioonis. "Need, kes vahepeal vigased olid, näiteks Rain Veideman, Armands Škele ja Mindaugas Kupšas, lähevad järjest paremaks. Teistel, kes oktoobrist siiamaani on pidanud möllama, on raskem," rääkis Varrak.

Ühistreeninguid pole tehtud juba pikka aega, ka pärast esmaspäevaselt mängult Moskva CSKAga tagasitulekut veetsid osad pallurid aega kangisaalis, teistega tehti individuaalseid harjutusi.