Kati Tolmoff ja Raul Must on jõudnud kodusel Euroopa karikaetapil kaheksa parema sekkaFoto: STANISLAV MOSHKOV
Spordivaria
9. jaanuar 2015, 18:19

FOTOD: Kati Tolmoff ja Raul Must jõudsid kodusel tippturniiril veerandfinaali (1)

Tallinnas Kalevi spordihallis toimuval sulgpalli Euroopa karikaetapil jõudsid Raul Must ja Kati Tolmoff kaheksa parema sekka.

Raul Must võitis mõlemad esimese ringi vastased kindla ülekaaluga. Pääsu eest veerandfinaali alistas Must šveitslase Anthony Dumartheray 21:6, 21:14. Musta sõnul on ta õnnelik, et pääses kaheksa parema hulka, kuna ühtki vastast ei saa alahinnata ka siis, kui nende edetabelikoht on nõrgem. "Olen rahul, et tänane energiakulu ei olnud liiga suur ja saan homme värskena mängima minna. Kodus võistlemine on alati natuke keeruline, sest publiku ja enda ootused on kõrged", märkis Must. Veerandfinaalis on Musta vastane inglane Rhys Walker.

Ka Kati Tolmoff alistas mõlemad vastased kahes geimis. Teise ringi mängus osutas esimeses geimis visa vastupanu soomlanna Sonja Pekkola, kuid kogu mäng kuulus siiski Tolmoffile 21:19, 21:9. Tolmoff kohtub kaheksa parema hulgas ungarlanna Laura Sarosiga.

Teised eestlannad esimesest ringist edasi ei pääsenud. Kristin Kuuba kaotas tasavägises ja võitluslikus mängus Vladislava Lesnajale (Ukraina) 21:14, 17:21, 20:22, Karoliine Hõim jäi samuti kolmes geimis alla sakslanna Yvonne Lile 21:17, 17:21, 12:21.

Euroopa karikaetapp jätkub homme, veerandfinaalid alagavad Kalevi spordihallis kell 10.00 ja poolfinaalid kell 16.00.