Eesti neidude U20 võrkpallikoondis sai Türgilt kindla kaotuseFoto: STANISLAV MOSHKOV
Võrkpall
9. jaanuar 2015, 21:06

GALERII: Eesti võrkpallineiud said Türgilt kindla kaotuse

Tallinnas Audentese spordihoones alanud võrkpalli neidude U20 vanuseklassi MM-valikturniiril sai Eesti koondis avamängus kindla kaotuse, kui 74 minutiga tuli tunnistada viimasel EMil pronksile tulnud Türgi 3:0 paremust.

Eestlannad teenisid geimides vastavalt 18, 17 ja 14 punkti. Meie naiskonna resultatiivsemad olid Kristiine Miilen 9 ja Brita Saare 8 punktiga, vastaste eest säras aga 20 palli põrandale löönud Pelin Aroguz. Statistika

"Türklannade võidu võti oli väga hea kaitsemäng ja ründaja Aroguzi uskumatult, aga mitte ootamatult, võimas tegutsemine rünnakute lõpetamisel. Vastased suutsid üles tuua mitmeid väga raskeid palle ja need ka punktiks mängida" kommenteeris Eesti koondise peatreener Peeter Vahtra tänast mängu ja lisas "Samas tüdrukutele etteheiteid pole, mänguplaanist peeti kinni. Kahes järgmises mängus läheme jälle iga punkti eest võitlema".

Homme kohtub Eesti algusega kell 18.00 Kreeka koondisega, kes täna jäi 2:3 alla Horvaatiale, minnes seejuures mängu geimidega kaks-null juhtima.