KOLM MUSKETÄRI: Luis Suarez, Neymar ja Lionel Messi kõik lõid eilses 3:1 võidumängus Madridi Atletico üle värava. Matši järel esines Messi jõulise sõnavõtuga.Foto: ALBERT GEA
Jalgpall
12. jaanuar 2015, 10:52

Lionel Messi: ärge loopige meid s***ga! (1)

Pärast FC Barcelona pühapäevast 3:1 võitu Madridi Atletico üle põrmustas Lionel Messi poolteist nädalat keerelnud jutud, nagu sooviks ta Barcelonast lahkuda. Messi kinnitas, et säärased kavatsused pole talle isegi pähe tulnud.

"Olen väsinud kõigest, mis meie kohta räägitakse. Paistab, et mõned arvavad nagu juhiksin Barcelona klubi mina, aga asjad ei ole nii. Ma ei palu mitte kellelgi mitte mingeid otsuseid teha," sõnas Messi ilmselge viitega juttudele, nagu oleks ta nõudnud klubi juhtkonnalt peatreeneri Luis Enrique vallandamist.

"See ei ole hea, kui hakatakse otsima minu ja Luis Enrique vahelist rivaliteeti, sest seda lihtsalt ei ole. Ärge loopike meid s**aga, sest see teeb Barcelonale ainult kahju. Kõige valusam, et need jutud tulevad inimestelt, kes on väidetavalt Barcelona toetajad. Seekord pole need jutud pärit Madridist, nagu enamasti, vaid siitsamast.

Mul pole mingit kavatsust Barcelonast lahkuda. Ei Chelsea'sse, ei Manchester City'sse ega kuhugi mujale. Kõik, mis selle kohta räägitud, on täielik vale. Tahan seda kõigile veel korra kinnitada – see on kõik vale," rääkis Messi.