Spordiblogi

Ville Arike | Miks korvpallikoondise koosseis EMiks suurt ei muutu (6)

LISA KOMMENTAAR

isa16. jaanuar 2015, 17:19
Rango14. jaanuar 2015, 15:39
ggg14. jaanuar 2015, 13:47
Senise hooaja põhjal eelistaks Kurbasele Keedust.
Havi14. jaanuar 2015, 12:12
Saage võib muidugi kaasa sõita aga milleks raisata kohta meeskonnas? Nimetage ta 4-daks abitreeneriks ja soendusel palli kätte ja kildu visata võib ka pikkades dressipükstes. Muidu nõus. Kindlasti on kanditaatide ringis ka Keedus ja Laane.
Tom14. jaanuar 2015, 11:25
Viljar Arike unustas Valmo Kriisa.
Subjektiivne arvamus14. jaanuar 2015, 11:23
Sokud suudavad une pealt rünnaku käima panna? Kui suudaks seda iga mäng stabiilselt kaitse vastu, mis meid EM-il ees ootab oleks hästi.
Siim-Sander Vene ja puhas " neli" mis " neli" ? Tasuks heita pilk tänapäeva number " neljade " pikkusele ja liikuvusele. Kaitses läheb Venel ikka väga raskeks teiste koondiste " suurte äärte " vastu. Lisaks jätab raske pingutus kaitses jälje ka ründemängule. Pigem peaks just mõtlema, kuidas saaks Venet rakendada väikse ääre koha peal, kus on minu arvates temast rohkem kasu.
Reinar Hallik ja neli kolmest järjest? Mängijaga , kelle ainus oskus on rünnakul vabalt kolmest visata, kelle jalgade töö, üldfüüsiline ja kaitsemäng on alla igasugust arvestust, pole kahjuks EM-il midagi erilist peale hakata.
Eesti koondis eesotsas Tiit Sokuga peaks eelkõige keskenduma kaitsemängule, mille õnnestumisel võime heal päeval omad asjad rünnakul ära teha ja jõuda ka alagrupist edasi.
Hetkel on tegelikult kõige tähtsam Kristjan Kanguri paranemine ja vormi saavutamine, sest meie koondise jaoks ongi ta nn. Lebron James.
Kui meeskond saavutab samasuguse ühtsuse nagu valikturniiri viimastes mängudes ja Tiit Soku plaanid maksimumilähedaselt ellu suudetakse viia, on Eesti korvpalllifännidel põhjust rõõmustada ja elada kaasa nii Riias, kodus televiisorite ees kui ka loodetavasti Prantsusmaal.
Edu Eesti Korvpallikoondisele.