Korvpall

NIGEL ALGUS VAHEGRUPITURNIIRILE: Rock lämmatati Saksa klubi kõva kaitse poolt ära (5)

LISA KOMMENTAAR

mahv14. jaanuar 2015, 14:11
Muidugi oli see vaid 1 kuuest euromängust, teoorias on Rockil veel võimalus tulla alagrupi esimeseks. Selleks peaks väikesed ääred ja 2-d hakkama korralikult skoori tegema ja pikad minema korvi alla, mitte passima kolmese joone taga pidevalt. Cramo vastu minu arvates saadi hästi hakkama, lükati palli rohkem korvi alla ja väiksed said kolmeseid visata. Toome tõi küll üllatuspunktid, kuid ta ongi nii 1 kuuest mängus mees, kaitses mõni kord sai hakkama, enamasti mitte, lõpus tuli ju kõik tema pealt, vastased kasutasid selle julmalt ära. Huvitav, kuhu Talts teisel poolajal kadus, alustas mängu nagu noor jumal ja siis kadus pildilt. Rocki vahetused on sellel tasemel mängides ikka nõrgad, Kriisa, Timo, Doronin, leedukas ei saa hakkama, vaid mängujuhi kohal on võrdne vahetus.
tartlane 06. Minu kullakesele Tallinnast oO. Ma ei teadnudki, et sa nii suur korvpallifänn oled!14. jaanuar 2015, 02:37
Ma arvan, et sa oled üks tibi Tallinnast, eesnime 2 tähte on Ma.... Loomulikult vihkad sa Tartut, Rocki, tartlasi. Vaata, et ise agooniasse ei kuku. Mul pole kahjuks sinu jaoks aega. Proovi ennast natuke tagasi hoida, kommid siin SLÕL-s ebaterve sisuga artikleid pidevalt.
Aga kommi edasi, kasvõi Rocki mänge. Soovin edu ja jõudu ning õnne.
tartlane 0614. jaanuar 2015, 02:28
asd-l täiesti õigus. Kurbas ja eriti Dorbek väristasid eile kätt nagu jõudsid. Palli veeretati nagu kuuma kartulit, keegi ei julgenud isegi vabalt positsioonilt visata. Eriti hämmastas mind Dorbek, kaugemal korvist hüppas tema kaitsja va lollike üles nagu põrkepall, Dorbek oleks pidanud tegema sammu kõrvale ja vabalt viskama. Nii toimus see mitmeid kordi. Vastase pikaga, nimi ei tule meelde, oleks ka palju kergemalt hakkama saanud. Kui ei suuda keha anda, siis annad küünarnukki ribidesse, see on nt. Euroliigas tavaline asi. Tobedad söödud, nagu lastekari väljakul. Jne. Kullamäe kommentaare ei tasu tõsiselt võtta, vastaste treener mängis ta nagu posinolgi üle.
asd14. jaanuar 2015, 01:39
mis kuradi kõva kaitse poolt? rocki rünnak on terve hooaega ainult ühe-kahe mehe peal elanud, enamasti on nendeks talts ja kriisa.
oO13. jaanuar 2015, 23:25
Mida iganes, kõigest mingi rocki agoonia...