Siim-Sander Vene.Foto: ARNO SAAR
Korvpall
15. jaanuar 2015, 17:54

Videos on nähtavad Vene poolt Lietuvos rytase vastu visatud korvid!

VIDEO: kuula Siim-Sander Vene puhtas leedu keeles antud intervjuud! (9)

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond peab homme Euroliiga mängu Ateenas sealse Panathinaikosega ning enne seda tegi klubi koduleht videosaates juttu Siim-Sander Vene ja Robertas Javtokasega.

Venest on lõik kohe video alguses, sealt näeb ka mitut tema korvi viimases võidumängus Vilniuse Lietuvos rytasega, kus eestlane aitas tuua otsustava pöörde. Klubi kodulehel olevas saatele lisatud tekstis rõhutatakse, et Vene andis intervjuu leedu keeles.

Temale meenutati, et Žalgiris alistas Panathinaikose hooajaeelses mängus 76:51. "Mäletan seda mängu, kuid vastastel puudusid pooled põhimehed. Nad mängivad nüüd hoopis paremini. Panathinaikosel on hea treener, meeskonna mängustiil on jõuline. Esmalt peame oma korvi hästi kaitsma, sest kaitseta on seal võimatu võita," rääkis Vene.

Klubi Facebooki lehel kommenteerivad fännid kuuldut agaralt ja on üllatunud Vene hea leedu keele oskuse üle. Üks fänn küll lõpuks meenutab, et kui Vene on elanud 2006. aastast saati enamasti Leedus, on tal olnud keele õppimiseks piisavalt aega.