Rauno Nurger. Foto: Mati Hiis
Korvpall
16. jaanuar 2015, 12:10

Viirusest paranenud Rauno Nurger on platsil tagasi (1)

Rauno Nurgeri koduklubi Wichita State Shockers jätkab võimsat kodusaaliseeriat. Eile võideti USA korvpalli üliõpilasliigas Southern Illinoisi ülikooli 67:55. 

Nurger teenis mänguaega neli minutit, selle ajaga noormees pealeviskeid ei sooritanud, protokolli läks kirja kaks lauapalli. Darius Carter tõi meeskonna parimana 25 punkti.
Wichita ei ole nüüd kaotanud kodus 16 mängu järjest. Wichita State on alustanud edukalt ka uut aastat ning jaanuaris on teenitud kolm võitu ja üks kaotus, millega jätkatakse divisjoni tipus.

Nurger ei ole aasta viimastel päevadel teda tabanud haigusest veel tervenenud ning seetõttu mänguaega ei teeninud. "Tegu oli viirushaigusega, mis tegi olemise ikka päris kehvaks - oksendasin trennis kuna ei tahtnud tegemisi vahele jätta ja välja näidata... Seejärel olin mõnda aega audis. Paar teist mängijat jagas minu saatust, aga neil möödus tõbi kuidagi kergemalt," sõnas noormees ise basket.ee-le. 

"Olen nüüdseks terve. Seda, kas treener mind mängu paneb või mitte, on raske prognoosida," sõnas Turba Gümnaasiumist sirgunud 210 mängumees sel nädalal enne kohtumist. 

"Sellal kui ma haige olin, hakkasid minu positsioonil olnud teised esimese aasta pikad hästi mängima, seetõttu pean ma hakkama end kõigepealt treeningutel tõestama, et oleksin nelja või viie peal esimeseks vahetuseks ja teeniksin mänguaega."