Ott Tänak Foto: ALDO LUUD
Auto-Moto uudised
16. jaanuar 2015, 15:52

PÕNEV: teise võimaluse saanud Ott Tänak asub sotsiaalmeedias WRC siseelu tutvustama (3)

Tänavusel autoralli MM-hooajal taas WRC klassis rooli keerav Ott Tänak lubas oma Facebooki leheküljel, et hoiab sotsiaalmeedia vahendusel kõiki fänne oma tegemistega aktiivselt kursis. Selleks kutsus eestlane ellu projekti "Tänak Take Two" ("Tänaku teine võimalus").

"Algav hooaeg on minu teiseks võimaluseks MM-sarjas ning tänamaks kõiki, kes on mind viimastel aastatel toetanud, soovin ma tänavu kõigile huvilistele näidata, mida õigupoolest sellisel tasemel ning WRC-s sõitmine tähendab," kirjutas Tänak oma kavatsuste kohta.

"Sõitsin WRC-s ka 2012.a, kuid siis oli meil probleeme ja asi käis pidevalt üles-alla. Võtsin seejärel vaheaasta, mis aitas mul asju mõista ning sain täiskasvanulikumaks. Eelmisel aastal tulime Raigoga [kaardilugeja Raigo Mõlder - toim] tagasi WRC2 sarja, kuid saime sõita ka WRC-d - tunne oli vägev, see on just see, kuhu ma kuulun! Töötasime kõvasti ning saime teise võimaluse M-Sporti rallimeeskonnaga liitumiseks."

"Kõigi fännide abiga saame teha sellest väga erilise aasta ning tahame, et saaksite meie seiklusest sotsiaalmeedia vahendusel osa. Seega jälgige Facebooki, Twitterit, Instagrami ja Youtube'i!"