Siim Luts Levadia särgisFoto: fclevadia.ee
Jalgpall
16. jaanuar 2015, 16:17

Levadia täiendas ridu Eesti koondislasega

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna FC Levadia annab oma kodulehekülje vahendusel teada, et klubiga on algavaks hooajaks liitunud Eesti koondise äärepoolkaitsja Siim Luts.

Viimati Rootsi klubi IFK Norrköpingi hingekirja kuulunud Luts tunneb kahe viimase aasta Eesti meistriga liitumise üle heameelt. "Kindlasti olen lepinguga rahul. Polegi saanud pikka aega regulaarselt mängida. FC Levadia meeskonna senised treeningud möödusid toredalt, mängijad ja treenerid on väga sõbralikud ning võtsid mind hästi vastu," ütles FC Flora kasvandik Luts lepingu sõlmimise järel.

Luts loodab põhirivistuse koha välja teenida eelkõige äärel ning seab algavaks hooajaks kõrgeid sihte. "Kindlasti tahame meistritiitlit kaitsta, alla selle pole mõtet eesmärke seadagi!" ütles ta.

"Mul on Siim Lutsu liitumise üle väga hea meel! Tema vasak jalg on väga hea ja Lutsu abil hakkab meeskonna ründetegevuses kindlasti üht-teist juhtuma. Loodame, et ta leiab sama taseme kui Eestist lahkudes," märkis omalt poolt Levaida peatreener Marko Kristal.