Henri Anierist sai Dundee Unitedi mängijaFoto: Twitter
Jalgpall
16. jaanuar 2015, 19:06

AMETLIK: "rahaliselt paremad pakkumised" tagasi lükanud Henri Anier naaseb Šotimaale (1)

Šotimaa jalgpalli kõrgliigas kolmandat kohta hoidev Dundee United kinnitas, et on sõlminud lepingu Eesti koondise 24-aastase ründaja Henri Anieriga.

Šotimaa liigajalgpall pole Anierile võõras, aastatel 2013-2014  tegutses ta samuti kõrgliigas mängiva Motherwelli ründeliinis. Motherwellist siirdus ta enne tänavust hooaega Saksamaa 2. Bundesligasse Aue Erzgebirge ridadesse, kuid seal jäi loodetud läbimurre tegemata ja nii naaseb Anier Šotimaale.

"Tegutsesin kiirelt, kui kuulsin, et Henri on saadaval ning soovib mängida Dundee Unitedi eest. Ta on suurepärane, tugev ründaja, kes võib väravaid lüüa mõlema jalaga. Ta on meie praegustest ründajatest erinev, seda tüüpi, kellele saab palli mängida ka kaitseliini taha," kommenteeris Unitedi peatreener Jackie McNamara, lisades: "Tal oli laual ka rahaliselt paremaid pakkumisi, kuid talle meeldib see, mida me Unitedis hetkel teeme."

"Olen väga rahul, et liitusin Dundee Unitediga," märkis omalt poolt klubiga kaheks ja pooleks aastaks käed löönud Anier.

"Motherwelli-päevilt mäletan, et Unitedil olid väga tulihingelised ja värvikad fännid. Unitedi mängustiil on meeldivalt atraktiivne, luuakse palju võimalusi," kiitis Eesti koondislane.