Kalev KruusFoto: ARNO SAAR
Võrkpall
16. jaanuar 2015, 21:32

Kumb ennustab võrkpallitulemusi täpsemalt - kas ekskoondislane Lember või staarkommentaator Kruus?

Alates sellest nädalavahetusest on volley.ee vahendusel võimalik osa saada ennustusvõistlusest, kus võrkpalliekspert, Eesti rahvuskoondise endine sidemängija Veiko Lember ennustab Schenker Liiga mängude tulemusi. Et tekitada sportlik pinge, astub Veikole igal nädalal vastu mõni tuntud võrkpallisõber, kellel on julgust eksperdile väljakutse esitada. Sellel nädalavahetusel on lemberi vastaseks Eesti armastatud spordikommentaator Kalev Kruus.

Paljud mäletavad mõne aasta taguseid aegu kui Kalev Kruus kommenteeris võrkpalli TV3-s ja õige mitmed neist väidavad, et Kalevi emotsionaalsed etteasted on tänaseni spordikommentaatorite seas ületamatud. Igatahes peab Kalev võrkpalli üheks oma lemmikspordialaks. "Kuna Viasat Sport Balticu manageerimine võtab suure osa minu tööajast, siis puhtalt ajapuudusel ei jõua enam kõiki alasid ja mänge ise kommenteerima. Aga Schenker Liiga mänge ja tabeliseisu ikka jälgin,"  ütles Kruus volley.ee-le.

Paljud võib-olla ei tea, et Kalevi õde Kadri tuli 1996. aastal rannavõrkpallis koos Evelin Vumbaga juunioride Euroopa meistriks. "Eks püüdsin ka sama heaks saada kui õde, aga ei tema tippsportlase päevil, ega ka täna, mina nii kõrgele hüpata ei suuda," lisas Kalev õe saavutust kommenteerides. 

Ennustused:

 

Õige võitja ennustamine annab ühe punkti. Täpse skoori ennustamine annab kaks lisapunkti ehk kokku kolm punkti.

Volley.ee portaal jälgib hooaja lõpuni, kas ennustamisega saavad paremini hakkama võrkpalliekspert Lember või võrkpallifännidest külalisennustajad.