Talisport

Veerandfinaalist välja jäänud Peeter Kümmel: "Finišis olin 17. ja mõtlesin: "Okei!"" (5)

LISA KOMMENTAAR

Stakan K.Butõlkin17. jaanuar 2015, 21:45
Mis sa Kümmler seletad: suusad olid head? See ei ole profisportlase jutt.
Võhikuleg oli näha oli mis sellites tingimustes suusk tähendab-oli ka finaalis kus soomlasel suusk vastastega võrrelduna andis 5 seki kindlasti plussi.
Krt vanad head kogemsutega taustajõud on kes poolas kes venes jne. Rahastamine on nagu vallasantidel ja tahate suurte suusariikidega konkureerida mannapudru peal.
Venelastel on ütlus: anna , jah, prse ära, pärast pead läbi küljekontide sttuma.
juku17. jaanuar 2015, 15:01
Tegelikult tubli,vaeva n'htud,s]itis kihvtilt,mulle meeldis/10 punkti
...17. jaanuar 2015, 14:15
No, aga asi selge, äkki lõpetaks kogu selle suusapulli ära. See, et meil on naiste trekisõidu olümpuavõitja, ei tähenda ju, et sellest alast peaks enam kurjutama.
oi kurat..17. jaanuar 2015, 12:40
...kuidas ajab see jutt ...........keema. Kuidas trenni on tehtud, kuidas kõik oli maru hea aga juba aastast aastasse ei tule välja. Kas mehed, treenerid ja toetajad aru ei saa, et tase ongi selline. Kõik pole loodud tipus olema ja treeni palju tahad sinna ei küündi kunagi. Tulge maapeale!
Ajab keema jah!18. jaanuar 2015, 12:49
Spordisõbrad ei ole, õnneks, nii külma kõhuga, kui seda on need, kes seatud arendama ja vastutama. Täiesti paradoksaalne seis, kus kandepind on võrdlemisi lai, järelkasvu ja andeid justkui oleks (kõikvõimalikel aladel), sõltumata väikesest rahvaarvust ja mingil hetkel need anded kaovad silmapiirilt nagu vitsad vette, selmet maailmaga sammu pidada ja tooni anda. Mingil hetkel hakkab uppuja "päästmine" olema vaid uppuja enese asi, kus ta peab ise omale raha välja ajama, sponsoreid moosima jms. Sportlaskond ei ole riigikogu sarnane seltskond, kes iseendale elatise määrab või määrata saab...