Henri Anier uue koduklubi särgisFoto: Twitter
Jalgpall
17. jaanuar 2015, 16:48

Anieri debüüt lükkub edasi: ilm ei luba Dundees jalgpalli mängida

Eile Šotimaa kõrgliigas kolmandat kohta hoidva Dundee Unitediga lepingu sõlminud Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier pääsenuks ilmselt tänases kohtumises lähikonkurendi Invernessi vastu juba ka platsile, kuid paraku lükkub Anieri debüüt Dundees valitsevate külmakraadide tõttu edasi.

"Kuigi võtsime tarvitusele kõik vajalikud ettevaatusabinõud ning väljaku soojendussüsteem on sisse lülitatud juba neljapäeva hommikust saadik, on väljakul jäätunud kohti, mis võivad kujutada mängijatele ohtu, eriti värava ümbruses," selgitas Unitedi pressiesindja David Southern olukorda.

"Mõistagi ei soovi me mängijate turvalisust mingil moel ohtu seada ning seetõttu olime sunnitud kohtumise edasi lükkama," lisas ta.

Täna ei pääse platsile teinegi Šotimaal mängiv Eesti koondislane Henrik Ojamaa, nimelt sai Ojamaa koduklubi Motherwelli staadion hiljutises tormis nii tõsiselt kannatada, et hetkel seal jalgpalli mängida ei saa ning nii on ka nende täna toimuma pidanud kohtumine Kilmarnockiga edasi lükatud.