12aastane vigursuusataja Kelly Sildaru on Eesti talispordi suurim lootus.Foto: ALDO LUUD
Spordiblogi
19. jaanuar 2015, 10:15

Pluss, miinus ja ennustus | Rõõm Kelly Sildarust ja masendus tulemustest Otepää MK-etapil (3)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 19. jaanuari valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS | Kuigi Eesti lootusandvaim taliatleet Kelly Sildaru ei suutnud Otepääl peetud vigursuusatamise Big Airi Eesti meistrivõistlustel parimatele vastu saada, on siiski tore, et spordisõbrad said nädalavahetusel Lõuna-Eestis oma silmaga näha ja kaasa elada 12aastasele sportlasele, kellel on võimalus tulevikus midagi ära teha.

LÄINUD NÄDALA MIINUS | Nädalavahetusel peetud murdmaasuusatamise Otepää MK-etapp ehmatas laupäeval Eesti spordisõbrad päris ära – ükski meie sportlane ei pääsenud klassikasprindis veerandfinaali, isegi mitte Peeter Kümmel. Pühapäeval suutsid Kümmel ja Raido Ränkel vabatehnika sprinditeates üllatuslikult finaali murda, aga nukrat meeleolu see siiski eriti ei leevendanud.

TULEVA KUU ENNUSTUS | 40 protsenti on võimalus, et mõni Eesti sportlane pääseb täpselt kuu aja pärast Faluni MMil klassikasprindis 30 parema sekka. Hoolimata sellest, et sprindikoondise peatreener Cristoph Schmid hindas üllatuslikult Otepää MK-etapil kvalifikatsiooniga piirdunud Peeter Kümmeli vormi elu parimaks, ei ole märgid kuigi lootustandvad. Teistest rääkimata.