Rein Taaramäe Hispaania laagrisFoto: Rein Taaramäe Facebook
Jalgrattasport
19. jaanuar 2015, 17:27

Rein Taaramäe läheb Giro d'Italia asemel ikkagi Tour de France'ile

Kuigi käesolevast hooajast Astana meeskonnas sõitev jalgrattur Rein Taaramäe pidi esialgsete plaanide kohaselt tegema kaasa tegema aasta esimesel suur tuuril Giro d'Italial, siis nüüd valmistub ta siiski Tour de France'iks.

"Giro d'Italia jääb kahjuks sõitmata ja kalendrit muudeti üksjagu. Joonel olen juba 14. ja 15. veebruaril Murcia ja Almeria klassikutel hispaanias ning juulis ootab mind ees minu kuues Tour de France," kirjutas Hispaanias Calpes treeninglaagris viibiv Taaramäe oma Facebooki lehel.

"Calpes on ilmad head olnud ja trenni olen saanud vastavalt plaanile teha. Tagasilööke pole olnud ja tervis on korras. Täna on esimene vihmane ilm. Õue keegi minna ei soovi, pigem kosuvad kõik laagri viimaseks kolmeks päevaks. Ise uhasin siiski tund aega pukil ja pärast lõunal tunnike jõusaalis. Mitte midagi teha ja käed rüpes passida on surmavalt igav!" kirjeldas praegust tegevust.

Giro d'Italial polegi Taaramäe veel kunagi kaasa teinud, küll valmistub sinna juba kolmandat korda minema tema klubikaaslane Tanel Kangert.