Sten-Timmu Sokk jõudis 5 minutiga anda 3 korvisöötu.Foto: LAURA OKS
Korvpall
20. jaanuar 2015, 22:28

Sten-Timmu Sokk sai Venemaal küünarnukilöögi näkku, õnneks tõsisemate tagajärgedeta (1)

Venemaa korvpallimeistrivõistluste esiliigas võitis Moskva Dinamo Jekaterinburgi Urali 78:75, Sten-Timmu Soku mänguaeg jäi vastase toorutsemise tõttu lühikeseks.

Viis ja pool minutit mänginud Sokk jõudis selle ajaga anda 3 korvisöötu ja teha 1 vaheltlõike, pealeviskeid ta ei sooritanud."Kired hakkasid lõõmama ja pärast pähe saadud küünarnukilööki kukkus väljakule meie uustulnuk Sten Sokk. Sergei Karaulov sai ebasportliku vea, vabaviskejoonele astus Soku asemel Zahharov," seisis Dinamo kodulehe teise veerandaja mänguülevaates.

On's Timmuga ikka kõik korras? "Timmu pani väga hea katte, vastase pikk mees väga ei vaadanud ka, mida teeb, ja tuli küünarnukiga otse sisse. Timmu suust tuli verd ja treener Mihhail Solovjov otsustas teda rohkem mitte kasutada. Midagi hullemat ei juhtunud," rahustas kodumaiseid pöidlahoidjaid Dinamo treenerite staabi juht Üllar Kerde. "Eestis mängitakse pehmelt, siin ikka viisakalt öeldes võitluslikult. Meil oli kaks haavatut, ühel mehel löödi kulm lõhki, verd voolas ohtralt."

Dinamo on kahe viimase võidu abil tõusnud turniiritabelis kuuendaks (10 võitu ja 7 kaotust), näiteks tänase vastase Urali saldo on 11-5.