Rakvere Tarvas - Kedainiai Nevežis.Foto: MATI HIIS
Korvpall
21. jaanuar 2015, 20:05

GALERII: Kummalise statistikarea kogunud Reinar Hallik aitas Tarva Balti liigas võidule Kedainiai vastu (3)

Rakvere Tarvas alistas oma korvpalli Balti liiga C-grupi viimases kohtumises koduväljakul 84:77 Kedainiai Nevežise ja sai grupis 3. koha. Esmaspäeval laenulepinguga Kalev/Cramost oma endisesse koduklubisse Tarvasse siirdunud Reinar Hallik oli suures hädas visketabavusega, aga kogus see-eest 12 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu.

Hoolimata vabadest kohtadest ei tabanud viimati kolm hooaega tagasi Tarvas mänginud Hallik ühtegi 12st üritusest ja jäi nulli peale! Meeskonnakaaslased olid aga täpsemad ja Leedu liiga eelviimasel klubil lliiguti ära juba esimestel minutitel. Poolajaks oli vahe 44:29 ja 10-20 punkti juures püsis see ka teisel poolajal. Kolm minutit enne lõppu jõudsid külalised vaid 7 punkti kaugusele, aga Tarvas suutis siiski kätevärinast üle saada ja päris nugade peale mäng ei läinud.

Madinaks läks aga küll ja pärast Nevežise ameeriklaste tujutsemist saadeti Tarva leegionär David Haughton segastel asjaoludel platsilt minema. Pärast mängu videot vaadates selgus, et löödi hoopis Haughtonit ja eemaldamine jääb kohtuniku Aleksei Mohhovi südametunnistusele

Rakvere resultatiivseimaks kerkis lõpuks Brandis Raley-Ross 21 punktiga, Haughton lisas 20 ja Siim Laur 19 silma. Tarvas kogus D-grupis 4 võitu ja 4 kaotust, eile ka Rapla Tycole alla jäänud Nevežis jäi üldse võiduta.