Robert Täht Foto: ALDO LUUD
Võrkpall
23. jaanuar 2015, 17:15

Tartu võrkpallitäht jäi Itaalias lepinguta (1)

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonna kroonijuveel, nurgaründaja Robert Täht viibis sel nädalal Itaalias Milano Powervolley juures testimisel. Mitmete Euroopa tippklubide huviorbiiti kuuluv Täht seekord siiski kahjuks Serie A1 klubiga lepinguni ei jõudnud.

"Milanos taastus üks brasiilasest nurgaründaja vigastusest oodatust kiiremini ja viit nurgaründajat pole ju vaja." kommenteeris Täht konkurentsisituatsiooni Itaalia tippliigas mängivas võistkonnas.

Samas on Robert saadud kogemuse üle õnnelik: "Võistkonnast nii palju, et kõik mehed jätsid väga positiivse mulje ja sulandusin kiiresti. Mulle meeldisid siinsed tingimused ja õhkkond. Seda testiperioodi võtan suurepärase kogemusena. Sain teada mis levelil ma olen ja millised mänguelemendid kõige enam lihvimist vajavad. Pettunud ma kindlasti ei ole ja luban anda oma parima koduklubi eest!"

Järgmine võimalus suurklubide skautidele kõige kõrgemal tasemel silma jääda on Tähel ja teistel Eesti koondislastel 24. mail kui peetakse esimene mäng kahemängulisest play-off seeriast Rootsiga, et selgitada suvistele Euroopa meistrivõistlustele pääseja.