Alar Varrakul tuleb Kalevi mäng jälle ümber korraldada.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Korvpall
23. jaanuar 2015, 21:20

Alar Varrak: "Freimanis on seda pakkumist väärt." (3)

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond nõrgeneb Rolands Freimanise lahkumisega tuntavalt ja peatreener Alar Varrak laiutas käsi - mis siin ikka teha, sundseis.

Küll tunnustas ta meeskonnas kolm kuud mänginud ja tugevasse Kaasani Unicsisse siirduvat lätlasest leegionäri: "Neutraalselt võttes on Freimanis seda pakkumist väärt. Ta tegi nii treeningutel kui ka mängudes alati oma ära ja sellest ka treenerite usaldus.

Tundub, et asjad käisid väga kiirelt. Täna hommikul oli Freimanis trennis nagu tavaliselt. Tund enne õhtust trenni kuulsin Kaasani huvist ja praegu sõidab Rolands juba Riia poole. Ta käis veel õhtul meiega hüvasti jätmas, ütles aitäh ning lausus vabandavalt, et säärane pakkumine võib tulla korra elus ja seda ei saa jätta kasutamata. Ta oli meile mängija ja inimesena väga positiivne kuju."

Mis Kalevi eesliinist edasi saab? Teatavasti anti mõni päev tagasi Rakvere Tarvasse laenule Reinar Hallik, õnnetuseks vigastas täna õhtul trennis pöialt Kristjan Kitsing. "Erik Keedus hakkab jälle mängima "number nelja" kohal nagu hooaja alguses, mis muud," nentis Varrak. Pühapäeval võtab Kalev Ühisliigas vastu teisel kohal asuva BC Himki. Mäng algab Rocca al Mare suurhallis kell 16.30.