Kobe BryantFoto: Derick E. Hingle
Korvpall
24. jaanuar 2015, 11:08

Järjekordne tagasilöök: õlavigastus võib lõpetada Kobe Bryanti hooaja

Los Angeles Lakersi superstaari Kobe Bryanti vigastuste-saagal ei näi lõppu tulevat: vanameister tegi mängus New Orleans Pelicansiga nii tõsiselt häda oma paremale õlale, et halvemal juhul võib tema hooaeg sellega ka lõppenud olla.

Lakers teatas oma ametlikus avalduses, et Bryant on konsulteerinud erinevate spetsialistidega, lõplik otsus võimaliku operatsiooni osas tehakse esmaspäeval. Samas oli üks klubiga lähedalt seotud isik tunnistanud Los Angeles Times'ile, et "olukord ei tundu sugugi hea."

Bryanti "must periood" algas 2013.a aprillis, kui ta rebestas Achilleuse kõõluse. Platsile naasis ta sama aasta detsembris, kuid üsna pea sai nii tõsise põlvevigastuse, et tol hooajal enam väljakule ei pääsenudki. Tänavu on ta saanud kaasa teha 35 mängus, mille jooksul on visanud keskmiselt 22,3 punkti ning jaganud 5,6 resultatiivset söötu. Nendest numbritest pole aga ses plaanis kuigi palju kasu, et Lakers on 32 kaotuse kõrval kogunud vaid 12 võitu, millega play-off koht jääb ka tänavu helesiniseks unistuseks.