Rauno NurgerFoto: kansas.com
Korvpall
24. jaanuar 2015, 16:26

Rauno Nurger: olen valmis võitlema koha eest Tiit Soku juhendatavas koondises! (2)

USA üliõpilasliigas Wichita State'i esindav Rauno Nurger on andnud pika intervjuu Korvpalliliidu kuukirjale, kus kinnitab muu hulgas, et on kutse korral alati valmis liituma ka Eesti koondisega.

"Kui kool kevadel läbi saan, tahan kindlasti Eestisse tulla. Mis puutub koondisse, siis tahaksin selles protsessis kindlasti osaleda. Olen valmis võitlema koha eest Tiit Soku juhendatavas koondises, laagrites möllama ja kõva tööd tegema," teatas Nurger enesekindlalt.

Jutuks tuli ka Nurgeri positsioon Wichita State'is ning noormees märkis, et kui hetkel kasutatatkse teda tsentri koha peal, siis uuel hooajal pääseb ta platsile ilmselt suure äärena.

"Olin sügisel ja olen praegu põhiliselt vahetus number viiele. Oleme siiski teinud üksjagu tööd selleks, et saaksin mängida ka nelja peal. Täna reaalselt mängus olen siiski number viis. Tuleval hooajal planeeritakse mind aga nelja kohale. Kui hästi ma sellesse rolli kohandun, sõltub sellest, kui palju ma jõusaalis vajalikku tööd teen ja kui palju ma suudan oma mängulisi oskusi kiiremaks lihvida," märkis Nurger lisades:

"Pean rohkelt tööd tegema pallikäsitsuse vallas, samuti parandama visketehnikat. Kui ma soovin ennast näha number nelja positsioonil, ennast selleks treenida, pean tööd tegema paljude asjade kallal: need on eeskätt tehnilised oskused, viskeleminek, kiirus, jalgade töö, funktsionaalsus."