Intervjuu Tõnu Endreksoniga.
Sport TV
24. jaanuar 2015, 21:53

ÕHTULEHE VIDEO | Tõnu Endrekson: esikoht tuli raskelt - konkurents on tugevnenud ja mina vanemaks jäänud

Traditsioonilise sõudeergomeetrite võistluse Alfa kuuendat aastat järjest võitnud 35aastane Tõnu Endrekson näitas täna Tallinna Spordishallis head vormi, sest esikoha toonud aeg 2.43,2 jääb vaid sekundi võrra alla tema isiklikule rekordile.

Võit tuli aga raskelt, sest 21aastane soomlane Joel Naukkarinen jäi talle alla vaid 0,9 sekundiga. "Esikoht tuli võrreldes varasemaga tunduvalt raskemalt. Mitte, et mu vorm oleks kehvem, aga lihtsalt konkurents on tugevnenud ja mina vanemaks ka jäänud," rääkis Endrekson pärast mõõduvõttu Õhtulehe videointervjuus.

Üldjoontes on märkamatult veteranistaatusesse tõusnud Endreksoni seisund enne algavat hooaega korralik. "Eks ta käib ikka üles-alla, aga pigem ülesmäge. Kõike, mida olen tahtnud, olen senimaani saanud teha. Vee peal muidugi veel käia ei saa, aga suusatada küll," ütles ta.

Vaata lisaks videost, mida arvab mullu koos Andrei Jämsäga kahepaati kuulunud Endrekson treenimisest neljapaadi liikmetega ja millal ta esimest korda vee peale harjutama saab minna!