Intervjuu Allar Rajaga.
Sport TV
24. jaanuar 2015, 22:16

ÕHTULEHE VIDEO | Allar Raja usub, et Eesti sõudmises on sõjakirves maha maetud

Traditsioonilisel sõudeergomeetrite võistlusel Tõnu Endreksoni ja soomlase Joel Naukkarineni järel kolmanda kohaga leppima pidanud sõudja Allar Raja ütles pärast võistlust Õhtulehe videointervjuus, et keha pole praegu kõige paremas seisus.

"Kiiremini polekski täna jõudnud ja hea, et kusagile taha ei kukkunud. Edasiseks treeninguteks tulid siin selged plaanid - tuleb teha jõutreeninguid ja võtta veidi hoogu maha. Olen natuke keha ära kurnanud, kehakaal on veidi alla läinud ja üldine taastumine võtab kauem aega," lausus ta.

Märtsis Horvaatia algavaks treeninglaagriks peaks ta olema juba värskem. Algaval hooajal kavatsevad senised neljapaadi liikmed (Raja, Kaspar Taimsoo, Kaur Kuslap, Sten-Erik Anderson) ja kahepaadi moodustanud Endrekson-Andrei Jämsä koos harjutada.

Raja usub, et varem sõudjaid ja treenereid vaevanud omavahelised erimeelsused on nüüdseks minevik. "Praegu on läbisaamine aina paremaks läinud, võib-olla vahepeal olid küll meil pinged peale Londoni olümpiamänge, aga tänaseks päevaks on sõjakirves maha maetud. Läbisaamine on üllatavalt hea nii treenerite kui sportlaste tasandil."