Karl-Martin RammoFoto: TEET MALSROOS
Spordivaria
26. jaanuar 2015, 18:25

Karl-Martin Rammo Rio de Janeiro olümpiavetest: Lood on veelgi keerulisemad, kui kuulnud olete! (1)

Olümpiale pürgiv Laser Standard klassi purjetaja Karl-Martin Rammo viibis vahetult enne uue hooaja algust Brasiilias ning treenis ja võistles 2016. aasta suveolümpiat võõrustavas Guanalabara lahes. Mees kirjutas oma blogis, et kuulujutud saastatud veest vastavad tõele ning meres hulbib kõikvõimalikku prügi. Ühtlasi on tuulega väga keerulised lood.

"Kui purjetamisest lähemalt rääkida, siis kui keegi on kuulnud Rio kohta OM-i eel mingeid kurjakuulutavaid kõlakaid, et siin on ehk keeruline ja mida kõike, siis võin omalt poolt kinnitada ja lisada, et suure tõenäosusega on asi vähe keerulisem kui te kuulnud olete!" kirjutab ta.

"Selle "kellavärk" tuulega, mis siin suvetingimustes valitseb, on tegu vast kõige raskemate oludega, millega mina olen silmitsi seisnud, seega, ma ei kujuta ette, mis saab talvel (meie suvel), siis kui OM kavas. Aga selleks ma siin ju olengi, et õppida, mõista ja endale arusaam luua, vähemalt mingigi. Ahjaa, ja vesi on siin ka tõesti must, sest seda te ju tahtsite kuulda, sest muust meedia ei räägigi. Kilekotte ja muud pahna leiab sverdi tagant x astmes n korda ja vesi paistab läbi umbes sama hästi kui Pirita jões."

Rammo osales ka Brasiilia meistrivõistlustel, kus katkestas enne viimast võistluspäeva 8. kohalt. Põhjuseks osalemine Miami MK-etapil, mis algab täna ning lõpeb 30. jaanuaril.