Jalgrattasport

Lance Armstrong dopingu-afäärist: ma ei muudaks otsust, vaid tegutsemisviisi (5)

LISA KOMMENTAAR

Cac10. märts 2015, 16:43
Ei tea mis see siia puutub, kes sellest kirjutab, kui ei huvita, mis sind siis kohustab lugema, veelvähem kommentaari jätma ? Armstrongi juhtum on ainuke, kus peaaegu lõpuni on asjad avalikuks tehtud. Kogu see värk peaks ka vähemnutikatele kodanikele ilmekalt näitama, kuidas asjad käisid ja käivad, mitte uskuma pimesi asjasthuvitatute propagandat. Kas keegi ikka ravab, et rahvusvaheline jalgrattaliit oli(on) mingi erakordne nähtus, kus taoline süteem kehtis (kehtib). See oleks pehmeltöeldes rohkem, kui ebatõenäoline.
Tüütab ära küll see Amstrongist jt. kirjutamine?28. jaanuar 2015, 10:33
Meil on omad "manustajad" veel meeles ja nö. lahenduste ootel, aga sarjame teisi. Muidugi, mis viga kirjutada, materjal vabalt võtta, ei mingit salatsemist.
EPO27. jaanuar 2015, 08:26
Hüüdnime saanud Loll-Ott on Järvela külge saanud asja eest.
Keemik26. jaanuar 2015, 21:25
Oleks sa eestlane olnud-oleks sa õige mees olnud! Oleksid saanud riigi kallimad advokaadid ja meeletu toetuse meedias! Koli siia! Meil on kõik "keemikud" kangelased!
Cac10. märts 2015, 16:49
Mitte ainult meil, vaid enamuses riikides ... Seda enam, et neis muudes riikides hakkab massiivne kaitsepropaganda juba siis pihta, kui keegi kasvõi julgeb sõrmega osutada või kusagil mingi artikli avaldada või filmi teha vms. Meil aga üks suur hulk kodanikke kisab aga meeletult omade kahtlaste sportlaste kallal ja vastavalt vastaste tahtele ülistavad täiega samasuguseid patuseid "teiste riikide" sportlasi. Vot see on fenomen, millest ma pole veel aru saada suutnud. Ilmselt mingi geneetiline rahvuslik iseloomujoon, mis teadliku valikuga omal ajal saksa, rootsi, norra, vene ja jumal teab veel mis vallutajate poolt väljaarendatud.