2010-12 lõi Jüri Jevdokimov meistriliigas Nõmme Kalju kasuks kokku 50 väravat, aga seejärel tabas teda raske põlvevigastus. 2013 jäi peaaegu tervenisti vahele, mullu sekkus ta Kalju ridades 12 mängus vahetusest, aga ei kuulunud kordagi meeskonna algkoosseisu. Ründaja karjäär jätkub Tallinna Infonetis.Foto: JOOSEP MARTINSON
Jalgpall
27. jaanuar 2015, 13:18

Infonetiga liitunud Jüri Jevdokimov: kui Eestis hooajaga 20 väravat ei löö, oled kehv mees!

Jalgpalli Eesti meistriliigas 2014. aastal suve teise pooleni medalikonkurentsis püsinud, aga lõpuks viienda kohaga leppinud Tallinna FC Infonet tegeleb ründeliini täiendamisega.

Eelmisel aastal 30 väravat löönud ja meistriliiga väravaküttide edetabelis kolmanda koha hõivanud Manucho siirdus jaanuari alguses Alžeeria klubisse USM Alger. Elevandiluuranniku ründaja lahkumisega jäi Infoneti edurivisse haigutama suur tühimik, mille täitmisega nüüd tegeletakse.

Kui detsembri alguses teatati lepingust kogenud Vladislav Ivanoviga (endine Tallinna Levadia, Sillamäe Kalevi ja Narva Transi ründaja), siis täna allkirjastas Infonetiga kontrahti 2010-2014 Nõmme Kaljusse kuulunud edurivimees Jüri Jevdokimov.

2012. aasta lõpus tõsise põlvetrauma saanud ja seetõttu Kalju eest eelmisel kahel hooajal vähe platsil käinud Jevdokimov oli enne tänast mitu nädalat Infonetiga harjutanud ja tegi kaasa kõigis kolmes senises halliturniiri kohtumises.

"Tervis on korras ja kõik muu kah korras. Ootan juba meistriliiga hooaja algust. Tahaks ikka üle 20 värava lüüa, sest muidu oled kehv ründaja, kui Eestis 20 väravat hooajaga ära ei löö," sõnas Jevdokimov Õhtulehele.

"Kõige tähtsam aga, et Infonetiga eurosarjakoha ära tooksime. Võistkond on meil hea ja treener samuti. Kui jaanuari alguses treeningutega liitusin, siis meeskonda sulandumine kestis mul täpselt ühe minuti! Mulle klapib ka Infoneti mängustiil, kus pall püsib pigem maas. Olen ju tehniline jalgpallur," sõnas Jevdokimov.