Sillamäe Kalevi kasvandik Aleksei Jahhimovitš siirdus 2009. aastal Viljandi Tulevikku, mängis 2010-2012 Tallinna Floras ja 2013. aasta algusest kuni eelmise aasta maikuuni Tallinna Levadias.Foto: FC Levadia
Jalgpall
28. jaanuar 2015, 15:58

Kas kihlveopettuse tõttu määratud mängukeelust vabanenud Jahhimovitš leiab uue töökoha Narva Transis? (2)

Nädalavahetusel mängiti Lillekülas EJLi halliturniiri kolmas voor, mille raames alistas Narva Trans 2:0 Viljandi Tuleviku. Ida-Virumaa meeskonna ridades tegid kaasa endised Tallinna Levadia mängijad, väravavaht Roman Smiško ja keskkaitsja Aleksei Jahhimovitš.

Kui Smiško mängis halliturniiri avavoorus Levadia eest ja teises ei osalenud, siis 1. jaanuaril kihlveopettustes osalemise eest määratud võistluskeelust vabanenud Jahhimovitš oli esimeses kahes voorus esindanud Sillamäe Kalevit. Õhtuleht uuris Transi presidendilt Nikolai Burdakovilt, kas mehed on juba Narva Transi mängijad või niisama proovimisel.

"Praegu pole me mitte kummagagi mitte midagi alla kirjutanud, aga räägime ja mõtteid vahetame küll. Vajame Aleksei Matrossovi kõrvale teist väravavahti ning Smiško tase on hea. Jahhimovitši palkamise osas ma takistusi ei näe. Muidugi võib inimene eksida (Burdakov viitab siin kihlveopettusele – toim), aga usun, et ta on sellest õppinud ja järeldused teinud," rääkis Burdakov.

2014. aasta hooaeg oli Transi jaoks suur ebaõnnestumine. Meistrivõistlused lõpetati 8. kohaga, mis on 1992. aastast ehk meistriliiga algusest peale sinna kuulunud Transi kõige kehvem tulemus nende 24 hooaja jooksul. 36 mängust võideti vaid 6, aga kaotati suisa 20.

2015. aasta hooaja eesmärgist Burdakov hetkel rääkida ei soovi. "Mingit kohta pole ma praegu meeskonnale sihiks seadnud, sest tegeleme alles võistkonna komplekteerimisele. Kui mängijad koos, eks siis seame ka sihi."

Meistriliiga esimeses voorus kohtub Trans 7. märtsil kell 16.30 Pärnu Linnameeskonnaga.